top of page

Βραβείο για τη Symbiolabs στα Energy Mastering Awards

Με το Silver Award στην κατηγορία Energy Intelligence Software βραβεύτηκε η SYMBIOLABS Circular Intelligence στα Energy Mastering Awards 2023 που έλαβαν χώρα στις 17 Μαΐου 2023. Πρόκειται για τα μοναδικά βραβεία που αφορούν την ενεργειακή διαχείριση και την αειφορία των επιχειρήσεων, επιβραβεύοντας πρωτοπόρες επιχειρήσεις που εφαρμόζουν βέλτιστες πρακτικές για τη μείωση της ενεργειακής δαπάνης, την εξοικονόμηση πόρων και την προστασία του περιβάλλοντος.


Η βράβευση αφορά το λογισμικό CEMenergy (Energy Analyzer for Cement Plants), μια καινοτόμα λύση για την εκτίμηση κατανάλωσης ενέργειας στις βιομηχανικές διεργασίες της τσιμεντοβιομηχανίας. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τη SYMBIOLABS Circular Intelligence, αξιοποιώντας μεθοδολογίες επιστήμης δεδομένων και τεχνολογίες μηχανικής μάθησης στοχεύοντας να αναλύσει δεδομένα ενεργειακού προφίλ και να δημιουργήσει σύνθετα μοντέλα εκτίμησης της κατανάλωσης ενέργειας. Το λογισμικό CEMenergy αξιοποιείται με επιτυχία για την ΤΙΤΑΝ και την εκτίμηση της ενεργειακής αποδοτικότητας κατά την παραγωγή του τσιμέντου, παρέχοντας αποτελέσματα αισθητά βελτιωμένα σε σύγκριση με «παραδοσιακές» μεθοδολογίες.


Η ενεργειακή αποδοτικότητα αποτελεί πλέον κύρια προτεραιότητα για τη βιομηχανία, σε μια περίοδο που η διαθεσιμότητα και το κόστος των ενεργειακών πόρων αλλά και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις έχουν φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για δραστικές και καινοτόμες παρεμβάσεις. H SYMBIOLABS παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και ψηφιακές εφαρμογές για την υποστήριξη επιχειρήσεων και φορέων στην Ευφυή Κυκλική Μετάβαση (Circular Intelligence), αξιοποιώντας τεχνολογίες Επιχειρηματικής Ευφυΐας, Μεγάλων Δεδομένων και Μηχανικής Μάθησης.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CEMenergy και τις λύσεις της SYMBIOLABS μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


ESPA-GR2-elevate.png
bottom of page